Gå til indholdet

Slet din konto

Senest opdateret:

Du kan bruge Depo uden en konto; du har kun en konto, hvis du har oprettet en med din e-mailadresse og en adgangskode. Du kan slette den inde fra appen når som helst.

Slet den i appen

  1. Åbn Depo, og gå til fanen Mere.
  2. Tryk på dit navn øverst for at åbne Min konto.
  3. Tryk på Slet konto, og bekræft.

Sletningen sker med det samme og kan ikke fortrydes. Derefter bliver du logget ud.

Hvad der slettes

  • Din bruger (det visningsnavn, du har skrevet), din e-mailadresse, din adgangskodehash, afventende e-mailkoder, registreringerne af dine adgangsnøgler, listen over dine loggede enheder, dine sessioner og dine medlemskaber af arbejdsområder.
  • Hvert arbejdsområde, hvor du er den eneste ejer, med alle dets data: varer, placeringer, leverandører, lagerbevægelser, optællinger, medlemmer og invitationer. Disse arbejdsområder slettes for alle deres medlemmer.

Arbejdsområder, der har en anden ejer, slettes ikke; kun dit medlemskab fjernes. Slettede data forsvinder fra serverens sikkerhedskopier inden for 30 dage.

Hvad der bliver

  • Data på din enhed. Data, der kun findes på enheden, bliver der, indtil du sletter Depo fra din telefon eller tablet.
  • Din e-mailadresse. Den kan frit bruges til en ny konto.
  • Dine adgangsnøgler. De virker ikke længere til noget; du kan slette dem i appen Adgangskoder, i Google Password Manager eller i den adgangskodeadministrator, du bruger.
  • Dit Depo Pro-abonnement. Når du sletter din konto, opsiges et abonnement i App Store eller Google Play ikke. Opsig det separat: på iPhone i Indstillinger → dit navn → Abonnementer → Depo, på Android i Google Play → Betalinger og abonnementer.

Hvis du ikke kan åbne appen

Skriv til help@sayfa.app fra kontoens e-mailadresse med dit visningsnavn og navnet på dit arbejdsområde, og bed os om at slette din konto. Hvis du skriver fra en anden adresse, kan vi stille et par spørgsmål for at bekræfte, at kontoen er din. Vi sletter den med alt det, som sletningen i appen fjerner.

Du kan læse mere om dine personoplysninger i Privatlivspolitikken.