Ștergeți-vă contul
Ultima actualizare:
Puteți folosi Depo fără cont; aveți unul doar dacă ați creat un cont cu adresa de e-mail și o parolă. Îl puteți șterge oricând din aplicație.
Ștergeți-l în aplicație
- Deschideți Depo și mergeți la fila Mai multe.
- Atingeți numele dumneavoastră din partea de sus pentru a deschide Contul meu.
- Atingeți Șterge contul și confirmați.
Ștergerea are loc imediat și nu poate fi anulată. Apoi sunteți deconectat.
Ce se șterge
- Utilizatorul dumneavoastră (numele afișat pe care l-ați introdus), adresa de e-mail, hash-ul parolei, eventualele coduri de e-mail în așteptare, evidențele cheilor dumneavoastră de acces, lista dispozitivelor conectate, sesiunile și calitatea de membru în spațiile de lucru.
- Fiecare spațiu de lucru al cărui unic proprietar sunteți, cu toate datele lui: articole, locații, furnizori, mișcări de stoc, numărări, membri și invitații. Aceste spații de lucru sunt șterse pentru toți membrii lor.
Spațiile de lucru care au un alt proprietar nu sunt șterse; se elimină doar calitatea dumneavoastră de membru. Datele șterse dispar din copiile de siguranță ale serverului în 30 de zile.
Ce rămâne
- Datele de pe dispozitivul dumneavoastră. Datele care se află doar pe dispozitiv rămân acolo până când ștergeți Depo de pe telefon sau tabletă.
- Adresa dumneavoastră de e-mail. Poate fi folosită liber pentru un cont nou.
- Cheile dumneavoastră de acces. Nu mai funcționează pentru nimic; le puteți șterge în aplicația Parole, în Google Password Manager sau în managerul de parole pe care îl folosiți.
- Abonamentul dumneavoastră Depo Pro. Ștergerea contului nu anulează un abonament App Store sau Google Play. Anulați-l separat: pe iPhone în Setări → numele dumneavoastră → Abonamente → Depo, pe Android în Google Play → Plăți și abonamente.
Dacă nu puteți deschide aplicația
Scrieți la help@sayfa.app de la adresa de e-mail a contului, cu numele afișat și numele spațiului de lucru, și cereți-ne să vă ștergem contul. Dacă scrieți de la altă adresă, vă putem pune câteva întrebări pentru a confirma că este contul dumneavoastră. Îl ștergem cu tot ce elimină și ștergerea din aplicație.
Pentru mai multe despre datele dumneavoastră personale, vedeți Politica de confidențialitate.