Usuwanie konta
Ostatnia aktualizacja:
Z Depo możesz korzystać bez konta; masz je tylko wtedy, gdy założyłeś je z adresem e-mail i hasłem. W każdej chwili możesz je usunąć w aplikacji.
Usuwanie w aplikacji
- Otwórz Depo i przejdź do karty Więcej.
- Dotknij swojej nazwy u góry, żeby otworzyć Moje konto.
- Dotknij Usuń konto i potwierdź.
Usunięcie następuje od razu i nie da się go cofnąć. Następnie zostajesz wylogowany.
Co zostaje usunięte
- Twój użytkownik (wpisana przez Ciebie nazwa wyświetlana), Twój adres e-mail, hasz hasła, oczekujące kody e-mail, zapisy Twoich kluczy dostępu, lista zalogowanych urządzeń, Twoje sesje i członkostwa w przestrzeniach roboczych.
- Każda przestrzeń robocza, której jesteś jedynym właścicielem, ze wszystkimi danymi: produktami, lokalizacjami, dostawcami, ruchami magazynowymi, inwentaryzacjami, członkami i zaproszeniami. Te przestrzenie są usuwane dla wszystkich ich członków.
Przestrzenie robocze, które mają innego właściciela, nie są usuwane; usuwane jest tylko Twoje członkostwo. Usunięte dane znikają z kopii zapasowych serwera w ciągu 30 dni.
Co zostaje
- Dane na urządzeniu. Dane, które są tylko na urządzeniu, zostają tam, dopóki nie usuniesz Depo z telefonu lub tabletu.
- Twój adres e-mail. Możesz go bezpłatnie użyć do nowego konta.
- Twoje klucze dostępu. Nie działają już do niczego; możesz je usunąć w aplikacji Hasła, Menedżerze haseł Google albo w menedżerze haseł, którego używasz.
- Subskrypcja Depo Pro. Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji w App Store ani w Google Play. Anuluj ją osobno: na iPhonie w Ustawienia → Twoje imię i nazwisko → Subskrypcje → Depo, na Androidzie w Google Play → Płatności i subskrypcje.
Jeśli nie możesz otworzyć aplikacji
Napisz na adres help@sayfa.app z adresu e-mail Twojego konta, podaj swoją nazwę wyświetlaną i nazwę przestrzeni roboczej oraz poproś o usunięcie konta. Jeśli piszesz z innego adresu, możemy zadać kilka pytań, żeby potwierdzić, że konto należy do Ciebie. Usuwamy je wraz ze wszystkim, co usuwa usunięcie w aplikacji.
Więcej o Twoich danych osobowych przeczytasz w Polityce prywatności.