Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνδέστε ένα κλειδί πρόσβασης με τον λογαριασμό σας στο Depo

Συνδεθείτε πιο γρήγορα με κλειδί πρόσβασης δίπλα στο email και τον κωδικό σας και μάθετε πώς θα ξαναμπείτε στον λογαριασμό σας.

2 λεπτά ανάγνωσηςΕνημερώθηκε:

Σε αυτή τη σελίδα
  1. Συνδέστε τώρα ένα κλειδί πρόσβασης
  2. Αποφύγετε έναν μοναδικό ιδιοκτήτη
  3. Αν ξεχάσετε τον κωδικό σας

Τα ονόματα των μενού στην εφαρμογή σας μπορεί να διαφέρουν ελαφρά από αυτά του οδηγού.

Ένας λογαριασμός Depo δημιουργείται με διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης. Επαληθεύετε τη διεύθυνση με έναν 6ψήφιο κωδικό που σας στέλνουμε και συνδέεστε με τη διεύθυνση και τον κωδικό. Ένα κλειδί πρόσβασης είναι προαιρετικό πρόσθετο που προσθέτετε αφού υπάρχει ο λογαριασμός: συνδέστε ένα και θα σας συνδέει κι αυτό, δίπλα στο email και τον κωδικό, με Face ID, δακτυλικό αποτύπωμα ή το κλείδωμα οθόνης. Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό μόνο με κλειδί πρόσβασης.

Συνδέστε τώρα ένα κλειδί πρόσβασης

Από το Περισσότερα → Ο λογαριασμός μου → Κλειδιά πρόσβασης → Προσθήκη κλειδιού πρόσβασης, συνδέστε ένα κλειδί πρόσβασης. Αποθηκεύστε το σε άλλη συσκευή, σε άλλον διαχειριστή κωδικών ή σε υποστηριζόμενο κλειδί ασφαλείας. Στην οθόνη σύνδεσης, ένα συνδεδεμένο κλειδί πρόσβασης είναι το κουμπί Σύνδεση με κλειδί πρόσβασης. Δύο κλειδιά πρόσβασης σε δύο διαφορετικές συσκευές είναι καλύτερα από δύο σε μία συσκευή που μπορεί να χαθεί.

Αποφύγετε έναν μοναδικό ιδιοκτήτη

Αν ένας χώρος εργασίας έχει μόνο έναν ιδιοκτήτη, η απώλεια της πρόσβασης αυτού του ατόμου μπορεί να δυσκολέψει τη διαχείριση της ομάδας. Σκεφτείτε έναν ακόμη έμπιστο ιδιοκτήτη και διαχειρίζεστε προσεκτικά τους ρόλους. Μοιράζεστε κωδικούς πρόσκλησης μόνο με τα μέλη που προορίζονται. Οι ιδιοκτήτες ελέγχουν τη συμμετοχή και τη συνδρομή του χώρου εργασίας.

Αν ξεχάσετε τον κωδικό σας

Πατήστε Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; στην οθόνη σύνδεσης και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας. Στέλνουμε έναν 6ψήφιο κωδικό που ισχύει για 10 λεπτά· εισαγάγετέ τον και ορίστε νέο κωδικό πρόσβασης. Κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στον λογαριασμό σας αποσυνδέεται και σας στέλνουμε ειδοποίηση με email. Διατηρήστε την πρόσβαση στη διεύθυνση email σας: έτσι ξαναμπαίνετε. Χωρίς λογαριασμό, οι εγγραφές βρίσκονται μόνο στη συσκευή. Ο οδηγός χώρου εργασίας εξηγεί πώς αποθηκεύονται τα δεδομένα.